PET-FELT & LONTWOL

ACOUSTIC STIX bestaat uit panelen van 60 x 60 cm met een dikte van in totaal 5,5 cm. Het materiaal bestaat uit een plaat PET felt, gemaakt van gereclyde petflessen. Daarop losse plukjes lontwol. Natuurlijke wol, afkomstig van het Merino schaap; de beste wol ter wereld.

HOGE GELUIDSABSORBTIE  

ACOUSTIC STIX heeft een zeer hoge absorbtiewaarde, het geluid zakt diep weg in het materiaal. 

MODULAIR

ACOUSTIC STIX is een modulair systeem dat in elke samenstelling is te leveren; wandvullend, als strook of als langgerekte fries. Het wordt geheel in overleg met u samengesteld.

 

DOELMATIG EN MOOI

Behalve doelmatig wil ACOUSTIX STIX ook mooi zijn. Niet alleen een oplossing van een geluidsprobleem, wat elke leverancier u kan bieden. Wij bieden een esthetische toevoeging aan uw ruimte. Met 26 kleuren en alle denkbare afbeeldingen ongekende mogelijkheden. 

HANDWERK

ACOUSTIC STIX panelen worden handmatig vervaardigd. We hebben geen voorraad, uw project wordt geheel op maat vervaardigd en bij u aan de wand gemonteerd.

KLEUR

De panelen kunnen worden geleverd in 26 kleuren. Elke combinatie is mogelijk, wij adviseren u graag. Van alle kleuren kunnen wij een kleurenstaal van echte wol leveren.

BLAUWE BOOM

Een gedekte tafel tegen de achtergrond van een boom bestaande uit vier panelen, met een totale hoogte van 240 cm. Dempt het geluid en verhoogt de sfeer. 

 

VARIATIES

Dit zijn zes kleurvariaties van hetzefde ontwerp, de blauwe boom. Het staande ontwerp laat zich ook gemakkelijk uitbreiden naar een breed, wandvullend paneel. 

VAN STAVEREN & LIVENCO

Dit servicebedrijf in de liftenbranche zocht voor haar kantoor in Rotterdam een oplossing voor het probleem van de lange nagalm. Tegelijkertijd wilde het een esthetische toevoeging aan deze ruimte. Het werd in samenspraak met het bedrijf, een ontwerp van een fries bestaande uit negen panelen op een van de wanden. Uitgangspunt voor het ontwerp waren de klassieke proporties en het materiaalgebruik van de ruimte.     

UW LOGO

Het logo van uw bedrijf kan worden geintegreerd in de panelen op de wand.